Stäng

Helt nya Stumpjumper

Den omåttligt populära och efterlängtade stigcykeln från Specialized kommer nu i en ny och uppdaterad variant. Allt du behvöver veta om den hittar du hos oss på Specialized concept store i Stockholm

Nu är den äntligen här, helt nya Specialized Stumpjumper. Oavsett var i landet du tänkt cykla, om du gillar stök och rötter eller flowiga trails så kommer nya Stumpjumper ge dig det bästa av det bästa. Nya Stumpjumper är vår kanske mest mångsidiga stigcykel vi haft i sortimentet och lämnar ingen oberörd. Och med de nya uppdateringarna blir helt enkelt det det redan bra ännu bättre.

 

 

 

 

 

Nya Stumpjumper, den optimala stigcykeln

Genom att blanda DNA från Epic Evos låga vikt och kvickhet med trailegenskaperna från Stumpjumper EVO kan vi nu leverera en cykel som har det bästa av två världar. Nya Specialized Stumpjumper ger dig nu maximal effektivitet uppför och full potential utför.

 

Nya Stumpjumper, när det bra blir bäst.

  1. Den nya Stumpjumpern får nu mer än 100g lägre ramvikt (i storlek S4). Ett oändligt antal utvecklingstimmar har nu resulterat i att Stumpjumper fått ännu bättre prestanda och tålighet.
  2. Flexstay, länken som saknas. Genom precis utformning av sadelstagen och kedjestagen,
    tillsammans med nogrannt urval av material har man skapat en
    flexzon i sadelstagen ovanför bromsfästet som förser cykeln
    med 130mm slaglängd utan någon mekanisk pivot.
  3. Nytt kedjestagsskydd vilket tar istort sett bort allt ljud av en kedja som skapar när underlaget blir stökar på.

S-Sizing

Stumpjumper’s S-Sizing är bygger på vad som betyder mest: cyklistens längd och stil, inte grenmått. Sex storlekar, alla med liknande höjd på huvudrör och standover höjd, låter dig välja storleken som passar din  stil bäst. Mindre S-Storlekar är kvickare, tack vare kortare reach och framtriangelsmått, och större S-Storlekar levererar mer stabilitet och mer utrymme.

SWAT förvaring

Självklart hittar du fortsatt Specializeds populära SWAT system på nya Stumpjumper. En lucka i cykelns underör öppnar upp för smart förrvaring i cykeln. Förbandslåda, extra reservdelar eller något annat som du vill ha med på turen. Allt du behöver precis där du behöver det.

Kontakta oss vid frågor om Stumpjumper.

Vi jobbar hårt med att kunna erbjuda tillgänligt sortiment så fort som möjligt. Inom snar framtid kommer sortimentet att finnas här.

Specialized Stumpjumper kommer finnas i flera olika varianter.

Kontakta oss på valfritt sätt vid frågor.

Maila oss HÄR

Ring oss HÄR  eller på 08 554 444 40

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Testkör innan köp
Körklar cykel
Räntefri avbetalning
2 års fri justering