14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  Enduro  ›  STATUS 160 SATIN

STATUS 160 SATIN

STATUS 160 SATIN
STATUS 160 SATINSTATUS 160 SATIN

När Status 160 kom var det inte bara en helt ny cykel; det var även ett helt nytt sätt att tänka sig hur man får ut så mycket skoj som det bara går från två hjul – om det så innebär att de är olika stora.

Ett 29-tums hjul levererar grepp i kurvorna och snabbrullande kapacitet fram, medan ett 27,5-tums hjul lockar fram lekfullheten med korta kedjestag. Partyt kan börja. Tilsammans med vår matchande trailgeometri får du en riktigt skoj hoj. Lek i parken, latja på stigen och fullt ös, ja en massa kul helt enkelt.

Status 160 med sin lekfulla ram har allt som behövs för att hålla igång partyt – schyssta bromsar, en X-Fusion Manic dropperstolpe och Fox:s FLOAT 36 Rythm framgaffel samt FLOAT x performance-dämpare som får planterad känsla med vår FSR-dämparplattform.

  • Med trailgeometri och mixad hjuluppsättning är Status ramsetet en cykel som skippar lull lullet och är redo för action. FSR-systemet är skapat med M5 aluminium som är redo att ta lite stryk och ändå be om mer.
  • FLOAT 36 Rythm från Fox och den kapabla Gripdämparen levererar imponerande kontrollerad slaglängd med en massa trailkänsla som snabbt boostar ditt självförtroende. FLOAT 36 Rythm kan justeras i två lägen och levererar 160 millimeters slaglängd i nästan vilken terräng som helst och gaffeln lovar ordentligt med styvhet för precis hantering när det gäller.
  • Riktigt bra dämpning öppnar en hel värld av fri fart, så för att kontrollera det satte vi på SRAM:s beprövade Code R-bromsar som gör jobbet. Smidda fyrkolvsok levererar seriös bromskraft, medan 200-millimeters bromsskivorbåde fram och bak biter ordentligt när det gäller.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-93722-7201
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2024
Bakdämpare:-

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan