Stäng

Cykelmekaniker sökes.

Specialized är ett av cykelbranchens ledande varumärken som vi på Specialized Concept Store har förtroendet att representera. I vårat team är alla hängivna cyklister som på ett eller annat sätt hela tiden strävar efter att ge kunden bästa upplevelse oavsett om det gäller köp av sin första cykel, service på en gammal trotjänare eller utförandet av en Retül bikefit, marknadens ledande bikefit teknik.

Just nu söker vi en mekaniker.

Älskar du skruvar, muttrar och cyklar? Blir du irriterad när däckets logo inte är i linje med ventilen? Sätter du i halsen när du ser ett dåligt lindat racerstyre? Är du hel, ren och snäll? Då kanske du skulle vilja jobba hos oss?

Du skall ha mycket god kunskap av att skruva med moderna mountainbikes och landsvägscyklar. Självklart är du cyklist och spenderar helst din lediga tid bakom ett cykelstyre. Det är klart meriterande om du jobbat / jobbar med cyklar.
Arbetet kommer till stor del att bestå av service, reparationer och nybyggnad av marknadens bästa cyklar.
Du kommer också att sköta en del planering och beställning i verkstaden.
Du skall också kunna rycka in i butiken när det behövs.

Om det här låter som något som skulle passa dig så tycker vi att du skall höra av dig till oss på scs@cykelspecialisten.com eller cykla förbi och presentera dig.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Testkör innan köp
Körklar cykel
Räntefri avbetalning
2 års fri justering